Equip Tècnic


Equip Tècnic Swimfaster:


Sergi Aznar
Director Tècnic
Entrenador nacional de natació i entrenador Nacional de Triatló. Mestre educació Fisica, Director Tècnic C.N.Swimfaster Salt i fundador del Club. Com a nedador ha passat pel clubs: La Jonquera, Figueres, Sant Andreu, Montjuic, Terrassa, Castalia Castellon de la Plana i Olivar de Saragossa. 4 anys al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Diverses vegades campió d'Espanya, 6é d'Europa, i ha anat amb la selecció espanyola de natació i catalana. Actualment nedador master del club i medallista en els campionats d'Espanya en braça i papallona de la seva categoria.
Sergi Vivet
1er Entrenador Natació
Entrenador nacional de natació. 1r entrenador de la secció de natació del Club, ha passat pels clubs: NC.Torelló, CN Castelfollit i CN. Tàrrega, exercint tasques, d’entrenador, coordinador i director tècnic. Nedador tant amb piscina com en aigües obertes i Campió de Catalunya de Natació. Nedador/a màster del club des de l’any 2018. Actualment, també exercint com a professor d’educació física.
Alicia Mendoza
Entrenadora de Natació Artística
Estudiant de Biologia. 13 anys dedicada a la natació artística de competició a Alacant, i ha aconseguit proclamar-se 6 anys consecutius campiona de la Comunitat Valenciana a les modalitats de combo, equip, duo i solo. Ha participat en diversos campionats d’Espanya i ha competit amb els clubs La Nucia, Sincro Costablanca, CN Maristas, CN Benidorm. Actualment nedadora master del club.