Equip Tècnic


Equip Tècnic Swimfaster Salt:


Sergi Aznar
Director Tècnic i entrenador de natació
Entrenador nacional de natació i entrenador Nacional de Triatló. Mestre educació Fisica, Director Tècnic, entrenador C.N.Swimfaster Salt i fundador del Club. Com a nedador ha passat pel clubs: La Jonquera, Figueres, Sant Andreu, Montjuic, Terrassa, Castalia Castellon de la Plana i Olivar de Saragossa. 4 anys al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Diverses vegades campió d'Espanya, 6é d'Europa, i ha anat amb la selecció espanyola de natació i catalana. Campió d'Europa Màster a Roma 2022 i Madeira 2023, amb l'Equip +160 del C.N.Swimfaster Salt. Actualment nedador master del club i medallista en els campionats d'Espanya en braça i papallona de la seva categoria.
Mark Roura
Entrenador de Natació
Programador Informàtic de professió però entrenador de natació com a passió. He estat com a nedador i waterpolista tota la vida al Geieg de Girona i llavors entrenador de les dues disciplines durant quasi 12 anys. També he format part de l'equip màster i de triatletes del Club Aquàtic Xaloc on també he dirigit tots els entrenaments d'aigua. Actualment entrenador i nedador màster del C.N. Swimfaster Salt.
Cristina Bruñol Campsolinas
Monitora de Natació
Mestra d’Educació Infantil des de fa més de 20 anys fins l'actualitat. La meva infància i adolescència vaig ser nedadora al club natació Figueres, on descobreixo que és la meva passió. A dia d’avui, sóc nedadora màster del club natació Swimfaster Salt. Començo al Club la temporada 21/22 aconseguint ser medallista de bronze amb 50 esquena als campionats d'Espanya d’estiu Màster. Campiona d'Espanya, temporada 22/23, a Puertollano. Per mi la natació no és només un esport, és un estil de vida.