Equip Tècnic


Equip Tècnic Swimfaster:


Sergi Aznar
Director Tècnic
Entrenador nacional de natació i entrenador Nacional de Triatló. Mestre educació Fisica, Director Tècnic C.N.Swimfaster Salt i fundador del Club. Com a nedador ha passat pel clubs: La Jonquera, Figueres, Sant Andreu, Montjuic, Terrassa, Castalia Castellon de la Plana i Olivar de Saragossa. 4 anys al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Diverses vegades campió d'Espanya, 6é d'Europa, i ha anat amb la selecció espanyola de natació i catalana. Actualment nedador master del club i medallista en els campionats d'Espanya en braça i papallona de la seva categoria.
Marta Vich
Directora general
Enginyera Tècnica Agroalimentària. Monitora de natació i de natació d'aigües obertes. Experta en la realització i organització d'events esportius. Co-fundadora i nedadora master del club.
Mark Roura
Entrenador de natació
Enginyer informàtic i programador de pàgines web. Apassionat de les noves tecnologies i de tot el referent al mon aquàtic, sobretot de les aigües obertes. Actualment entrenador de natació del club enfocat més a la millora de la tècnica i de les sensacions de cada persona dins el medi aquàtic. He estat nedador i waterpolista en totes les categories del Geieg, nedador master i triatleta del Club Aquàtic Xaloc i actualment nedador master i triatleta del club.
Alicia Mendoza
Entrenadora de Natació Artística
Estudiant de Biologia. 13 anys dedicada a la natació artística de competició a Alacant, i ha aconseguit proclamar-se 6 anys consecutius campiona de la Comunitat Valenciana a les modalitats de combo, equip, duo i solo. Ha participat en diversos campionats d’Espanya i ha competit amb els clubs La Nucia, Sincro Costablanca, CN Maristas, CN Benidorm. Actualment nedadora master del club.