Termes legals


Termes legals:


En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat del Club Natació Swimfaster Salt amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s’han recaptat i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar informació dels nostres productes i serveis.

L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:

Responsable del fitxer:

Nom: Club Natació Swimfaster Salt

Direcció: C- passeig Països Catalans s / n

Codi Postal: 17190

Localitat: Salt

Província: Girona

NIF / CIF: G55147524

Correu electrònic: swimfaster@hotmail.es

WEB: www.swimfaster.es

A més, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informem que el lloc web té com a objectiu establir un canal d’informació, comunicació i serveis entre els seus clients i empleats a través d’Internet.