Secció


Secció i serveis que oferim:


La secció de triatló del C.N.SwimFaster, afiliada a la Federació Catalana de Triatló, va néixer l’Octubre del 2014 amb seu al municipi de Salt (Girona).

Aquesta secció, vol ser una alternativa per a tots aquells i aquelles esportistes que vulguin iniciar-se, millorar, créixer i competir en triatló, duatló i aquatló.

L’equip del SwimFaster Triatló Salt vivim l’esport des del respecte, el companyerisme, la constància, sacrifici i l’esforç. I entenem que aquests valors son el principal motor per superar tots els nostres límits.

Volem oferir-te un servei d’entrenament personalitzat i adaptat a les teves necessitats, per tal d’ajudar-te a millorar la teva tècnica i nivell esportiu.

Per això posem amb teu abast:

  • Grups d’entrenament reduïts i per nivells de natació, ciclisme i cursa a peu.
  • Individualització dels objectius de cada esportista
  • Planificacions personalitzades amb revisions periòdiques.
  • Servei d’ entrenament on-line i presencial
  • Formació i seguiment constant i continuat
  • Equip de competició masculí i femení

Vine a competir amb nosaltres.

Per millorar es importat tenir reptes que serveixin d’element motivador i ajudin a superar els propis límits cada dia.

Per aquest motiu, t’animem a lluitar pels teus somnis i t’oferim la possibilitat de competir en un repte comú amb els teus companys i companyes. Junts i juntes hem d’aconseguir que  l’equip masculí i femení de triatló del  C.N. Swimfaster Salt Triatló cada temporada sigui millor i una gran família.

I si la teva fita es l’Ironman, un half o qualsevol altre repte relacionat amb el triatló, contacta’ns i t’acompanyarem fins a la meta.